Home » Despre noi

Povestea PASTEL

PASTEL este o afacere mică, de familie, ce a pornit din dorința de a da un plus de valoare lemnului, cu care lucram deja de foarte mulți ani. Am învățat pe parcurs, din propriile greșeli, la care am căutat mereu soluții, pe care le corectăm permanent, tinzând întotdeauna spre rezultate perfecte.

 

Piese unice

Este important să regăsim o parte din noi în fiecare obiect ce ne înconjoară. Piesele de mobilier unice, din materiale naturale, desenate în detaliu după dorințele dumneavoastră, sunt singurele care vă pot întregi locuința astfel încât armonia de la exterior să se reflecte în interiorul fiecăruia dintre noi, astfel încât o casă să devină acasă!

Vă veți regăsi cu totul într-un mobilier total personalizat, fiecare spațiu fiind gândit special pentru nevoile și dorințele dumneavoastră, iar locuința va fi cu siguranță una unică!

 

Valori

Pe lângă calitatea produselor noastre, seriozitatea este o valoare la care ținem foarte mult. Oferim întotdeauna termene de livrare pe care le respectăm, răspundem cât de repede este posibil cererilor clienților noștri, dar și a potențialilor clienți. Vom fi întotdeauna fericiți să vă ajutăm cu toate informațiile de care aveți nevoie, astfel încât să știți că decizia pe care o luați în privința mobilierului este una corectă. Mobilierul ales trebuie să se potrivească casei, visului și bugetului dumneavoastră. Împreună vom găsi o soluție pentru a îmbina toate cerințele!

Suntem mândri membrii ai Asociației producătorilor de mobilă, lucru care oferă clienților o garanție în plus în alegerea făcută!

 

Garanția Calității

  • Mobilă realizată din cherestea de lemn tăiată și uscată optim în propria fabrică
  • Perfecțiune până în cele mai mici detalii, finisaje perfecte
  • Proiectată și executată în România
  • Produse tip unicat
  • Termene de livrare reale